Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nutritional value of meat and meat products and their role in human health. [Editorial].

AUT. KORESP. JOANNA STADNIK.

Opis bibliograficzny

Nutritional value of meat and meat products and their role in human health. [Editorial]. [AUT. KORESP.] JOANNA STADNIK. Nutrients 2024 Vol. 16 Issue 10 Article number 1446, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nutrients 2024 Vol. 16 Issue 10, Article number 1446.
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Inne
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 maja 2024 07:46
Ostatnia aktualizacja:13 maja 2024 07:46

Identyfikatory

BPP ID: (46, 51625) wydawnictwo ciągłe #51625

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
5,000
Impact Factor
Q1
WoS

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się