Nutritional value of meat and meat products and their role in human health. [Editorial].
Opis bibliograficzny
Nutritional value of meat and meat products and their role in human health. [Editorial]. [AUT. KORESP.] JOANNA STADNIK. Nutrients 2024 Vol. 16 Issue 10 Article number 1446, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nutrients 2024 Vol. 16 Issue 10, Article number 1446.
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Inne
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 maja 2024 07:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 maja 2024 07:46 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2072-6643/16/10/14…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 51625) wydawnictwo ciągłe #51625
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
5,000
Impact Factor
Q1
WoS
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.