Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Najnowsze postępy w zastosowaniu technologii zimnej plazmy w żywności pochodzenia zwierzęcego (Recent advances in the application of cold plasma technology in food of animal origin)

Opis bibliograficzny

Najnowsze postępy w zastosowaniu technologii zimnej plazmy w żywności pochodzenia zwierzęcego (Recent advances in the application of cold plasma technology in food of animal origin). [AUT.] AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA, JOANNA PAWŁAT. Gosp. Mięs. 2024 Nr 5 Nr katalogowy: 148727, bibliogr., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Gospodarka Mięsna 2024 Nr 5, Nr katalogowy: 148727
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Streszczenia

Rosnące zapotrzebowanie konsumentów na zrównoważoną produkcję żywności, a także świeże, zdrowe i bezpieczne wyroby spożywcze doprowadziło do opracowania nowych metod obróbki. Zimna plazma stała się w ostatnim czasie przedmiotem dużego zainteresowania przemysłu mięsnego ze względu na jej potencjał zwiększania bezpieczeństwa mikrobiologicznego mięsa i jego przetworów przy jednoczesnym zachowaniu ich jakości i wartości odżywczej.

Identyfikatory

BPP ID: (46, 51701) wydawnictwo ciągłe #51701

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 czerwca 2024 08:19
Ostatnia aktualizacja:14 czerwca 2024 08:20

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się