Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości fizykochemiczne i przydatność technologiczna mleka kóz różnych ras z uwzględnieniem sezonu produkcji.

Opis bibliograficzny

Właściwości fizykochemiczne i przydatność technologiczna mleka kóz różnych ras z uwzględnieniem sezonu produkcji. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA, MAGDALENA SZWAJKOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, TOMASZ GRODZICKI, ANNA WOLANCIUK. Zesz. Nuk. ( Uniw. Ekon. Pozn.) 2011 z. 196 s.188-195, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 października 2024 10:47
Ostatnia aktualizacja:31 października 2024 10:47

Identyfikatory

BPP ID: (46, 52038) wydawnictwo ciągłe #52038

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się