Właściwości fizykochemiczne i przydatność technologiczna mleka kóz różnych ras z uwzględnieniem sezonu produkcji.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizykochemiczne i przydatność technologiczna mleka kóz różnych ras z uwzględnieniem sezonu produkcji. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA, MAGDALENA SZWAJKOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, TOMASZ GRODZICKI, ANNA WOLANCIUK. Zesz. Nuk. ( Uniw. Ekon. Pozn.) 2011 z. 196 s.188-195, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Naukowe (Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu) 2011 z. 196, s.188-195
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 października 2024 10:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 października 2024 10:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 52038) wydawnictwo ciągłe #52038
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.