Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Utilization of pear pomace as a functional additive in biscuit production: physicochemical and sensory evaluation.

AUT. ANNA KRAJEWSKA, AUT. KORESP. DARIUSZ DZIKI.

Opis bibliograficzny

Utilization of pear pomace as a functional additive in biscuit production: physicochemical and sensory evaluation. [AUT.] ANNA KRAJEWSKA, [AUT. KORESP.] DARIUSZ DZIKI. Int. Agrophys. 2025 Vol. 39 Iss. 1 s. 53-60, il., bibliogr., sum. DOI: 10.31545/intagr/195660
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Agrophysics 2025 Vol. 39 Iss. 1, s. 53-60
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 stycznia 2025 12:23
Ostatnia aktualizacja:9 stycznia 2025 15:19

Identyfikatory

BPP ID: (46, 52227) wydawnictwo ciągłe #52227

Metryki

100,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,700
Impact Factor
Q2
WoS

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się