Utilization of pear pomace as a functional additive in biscuit production: physicochemical and sensory evaluation.
Opis bibliograficzny
Utilization of pear pomace as a functional additive in biscuit production: physicochemical and sensory evaluation. [AUT.] ANNA KRAJEWSKA, [AUT. KORESP.] DARIUSZ DZIKI. Int. Agrophys. 2025 Vol. 39 Iss. 1 s. 53-60, il., bibliogr., sum. DOI: 10.31545/intagr/195660
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Agrophysics 2025 Vol. 39 Iss. 1, s. 53-60
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 stycznia 2025 12:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 stycznia 2025 15:19 |
Linki zewnętrzne
PBN
677fdb0dfdbe831a3843e16d
DOI
10.31545/intagr/195660
Strona WWW
http://www.international-agrophysics.or…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 52227) wydawnictwo ciągłe #52227
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,700
Impact Factor
Q2
WoS
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.