Functional bakery products: technological, chemical and nutritional modification [Editorial].
Opis bibliograficzny
Functional bakery products: technological, chemical and nutritional modification [Editorial]. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, [AUT. KORESP.] ANNA WIRKIJOWSKA, [AUT.] URSZULA PANKIEWICZ. Appl. Sci.-Basel 2024 Volume 14 Issue 24 Article number: 12023, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/app142412023
Szczegóły publikacji
Źródło:
Applied Sciences 2024 Volume 14 Issue 24, Article number: 12023
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Inne
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 stycznia 2025 11:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 marca 2025 08:25 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.3390/app142412023
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-3417/14/24/12…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 52237) wydawnictwo ciągłe #52237
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,500
Impact Factor
Q2
WoS
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.