Yogurt with cornflower (Centaurea cyanus L.) petals as a source of antioxidant compounds and dietary fiber: Physicochemical and spectroscopic research during storage.
Opis bibliograficzny
Yogurt with cornflower (Centaurea cyanus L.) petals as a source of antioxidant compounds and dietary fiber: Physicochemical and spectroscopic research during storage. [AUT.] JOLANTA KRÓL, [AUT. KORESP.] ANETA BRODZIAK, [AUT.] LIDIA ŚLUSARCZYK, ARKADIUSZ MATWIJCZUK, MIROSŁAWA CHWIL, RENATA MATRASZEK-GAWRON. J. Dairy Sci. 2025 Vol. 108 Iss. 3 s. 2243-2263, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3168/jds.2024-25628
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 2025 Vol. 108 Iss. 3, s. 2243-2263
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 marca 2025 11:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 marca 2025 11:19 |
Linki zewnętrzne
PBN
67cebcb1fdbe83617c4272a8
DOI
10.3168/jds.2024-25628
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 52485) wydawnictwo ciągłe #52485
Metryki
200,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,400
Impact Factor
Q1
WoS
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.