The role of texture in the palatability and food oral processing.
Opis bibliograficzny
The role of texture in the palatability and food oral processing. [AUT. KORESP.] KATSUYOSHI NISHINARI, MARIE-AGNES PEYRON, [AUT.] NAN YANG, ZHIMING GAO, KE ZHANG, YAPENG FANG, MENG ZHAO, XIAOLIN YAO, BING HU, LINGYU HAN, STANISŁAW MLEKO, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, TAKAO NAGANO, YOKO NITTA, YIN ZHANG, NARPINDER SINGH, AARON GOH SUK MENG, RUNGNAPHAR PONGSAWATMANIT, CHAIWUT GAMONPILAS, HATSUE MORITAKA, LEI SU. Food Hydrocoll. 2024 Vol. 147 Aricle number; 109095, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2023.109095
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD HYDROCOLLOIDS 2024 Vol. 147, Aricle number; 109095
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 kwietnia 2025 08:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 kwietnia 2025 09:07 |
Linki zewnętrzne
PBN
68088d9efdbe8359b3800b03
DOI
10.1016/j.foodhyd.2023.109095
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 52608) wydawnictwo ciągłe #52608
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
12,400
Impact Factor
Q1
WoS
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.