Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Opis bibliograficzny

The role of texture in the palatability and food oral processing. [AUT. KORESP.] KATSUYOSHI NISHINARI, MARIE-AGNES PEYRON, [AUT.] NAN YANG, ZHIMING GAO, KE ZHANG, YAPENG FANG, MENG ZHAO, XIAOLIN YAO, BING HU, LINGYU HAN, STANISŁAW MLEKO, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, TAKAO NAGANO, YOKO NITTA, YIN ZHANG, NARPINDER SINGH, AARON GOH SUK MENG, RUNGNAPHAR PONGSAWATMANIT, CHAIWUT GAMONPILAS, HATSUE MORITAKA, LEI SU. Food Hydrocoll. 2024 Vol. 147 Aricle number; 109095, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2023.109095
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD HYDROCOLLOIDS 2024 Vol. 147, Aricle number; 109095
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 kwietnia 2025 08:48
Ostatnia aktualizacja:23 kwietnia 2025 09:07

Identyfikatory

BPP ID: (46, 52608) wydawnictwo ciągłe #52608

Metryki

140,00
Punkty MNiSW/MEiN
12,400
Impact Factor
Q1
WoS

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się