Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Opis bibliograficzny

The role of texture in the palatability and food oral processing. [AUT. KORESP.] KATSUYOSHI NISHINARI, MARIE-AGNES PEYRON, [AUT.] NAN YANG, ZHIMING GAO, KE ZHANG, YAPENG FANG, MENG ZHAO, XIAOLIN YAO, BING HU, LINGYU HAN, STANISŁAW MLEKO, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, TAKAO NAGANO, YOKO NITTA, YIN ZHANG, NARPINDER SINGH, AARON GOH SUK MENG, RUNGNAPHAR PONGSAWATMANIT, CHAIWUT GAMONPILAS, HATSUE MORITAKA, LEI SU. Food Hydrocoll. 2024 Vol. 147 Aricle number; 109095, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2023.109095
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD HYDROCOLLOIDS 2024 Vol. 147, Aricle number; 109095
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Identyfikatory

BPP ID: (46, 52608) wydawnictwo ciągłe #52608

Metryki

140,00
Punkty MNiSW/MEiN
12,400
Impact Factor
Q1
WoS

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 kwietnia 2025 08:48
Ostatnia aktualizacja:23 kwietnia 2025 09:07

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się