Czynniki modyfikujące strawność składników pokarmowych paszy w zrównoważonym chowie świń.
Opis bibliograficzny
Czynniki modyfikujące strawność składników pokarmowych paszy w zrównoważonym chowie świń. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, AMELIA GROCHOWICZ. Hod. Trzody Chlewnej 2025 nr 5-6 s. 14-22, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Hodowca Trzody Chlewnej 2025 nr 5-6, s. 14-22
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 czerwca 2025 14:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 czerwca 2025 14:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 52757) wydawnictwo ciągłe #52757
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.