Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zależność między stopniem wykrwawienia świń a podatnością na rozkład ich mięsa (Relation between bleeding degree of slaughter pigs and the spoilage of pork)

Opis bibliograficzny

Zależność między stopniem wykrwawienia świń a podatnością na rozkład ich mięsa (Relation between bleeding degree of slaughter pigs and the spoilage of pork). [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK. Med. Weter. 2000 R. 56 Nr 7 s. 452-455, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: opis przypadku

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:25 lipca 2018 13:30

Identyfikatory

BPP ID: (46, 5362) wydawnictwo ciągłe #5362
PBN ID (hist.): 5362

Metryki

7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,151
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się