Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Fatty acid composition and tocophrerol content of some legume seeds.

Opis bibliograficzny

Fatty acid composition and tocophrerol content of some legume seeds. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, K. D. GUTNER. Anim. Feed Sci. Technol. (Print) 1995 Vol. 52 No. 3-4 s. 325-331, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Animal Feed Science and Technology (Print) 1995 Vol. 52 No. 3-4, s. 325-331
Rok: 1995
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:11 grudnia 2017 14:30

Identyfikatory

BPP ID: (46, 5426) wydawnictwo ciągłe #5426
PBN ID (hist.): 5426

Metryki

16,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,680
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się