Wpływ temperatury sublimacyjnego suszenia czosnku na kinetykę procesu i cechy jakościowe suszu.
Opis bibliograficzny
Wpływ temperatury sublimacyjnego suszenia czosnku na kinetykę procesu i cechy jakościowe suszu. [AUT.] HELENA LISOWA, TADEUSZ LIS, MAREK DEPTA. Inż. Rol. 1999 Nr 5 (11) T. 2. s. 29-36, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 1999 Nr 5 (11) T. 2, s. 29-36
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 5438) wydawnictwo ciągłe #5438
PBN ID (hist.): 5438
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.