Właściwości fizykochemiczne mięsa prosiąt mieszańców klasy "brojler-grill" z udziałem krwi świni syjamskiej. >&rft.epage=>&rft.language=pol.">
Opis bibliograficzny
Właściwości fizykochemiczne mięsa prosiąt mieszańców klasy "brojler-grill" z udziałem krwi świni syjamskiej. [AUT.] ALEKSANDER WALKIEWICZ, EUGENIUSZ WIELBO, STANISŁAW MATYKA, JACEK BURDZANOWSKI, MAREK BABICZ. Rocz. Nauk. Zootech., Supl. 2000 z. 5 s. 136-141, il., bibliogr. ISBN 83-88253-90-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement 2000 z. 5, s. 136-141
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 5548) wydawnictwo ciągłe #5548
PBN ID (hist.): 5548
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.