Biologically active peptides obtained by enzymatic hydrolysis of Adzuki bean seeds.
Opis bibliograficzny
Biologically active peptides obtained by enzymatic hydrolysis of Adzuki bean seeds. [AUT.] AGATA DURAK, BARBARA BARANIAK, ANNA JAKUBCZYK, MICHAŁ ŚWIECA. Food Chem. 2013 Vol. 141 Issue 3 2177-2187, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2013 Vol. 141 Issue 3, 2177-2187
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 5598) wydawnictwo ciągłe #5598
PBN ID (hist.): 5598
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,259
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.