Żelowanie białek globularnych.
Opis bibliograficzny
Żelowanie białek globularnych. [AUT.] STANISŁAW MLEKO. Przem. Spoż. 1996 T. 50 nr 12 s. 11-12, il., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 1996 T. 50 nr 12, s. 11-12
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 5643) wydawnictwo ciągłe #5643
PBN ID (hist.): 5643
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.