Tekstura i struktura mieszanych żeli: białko serwatkowe-skrobia.
Opis bibliograficzny
Tekstura i struktura mieszanych żeli: białko serwatkowe-skrobia. [AUT.] STANISŁAW MLEKO. Acta Acad. Agric. Tech. Olst., Technol. Aliment. 1996 No 29 (526) s. 25-35, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum 1996 No 29 (526), s. 25-35
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 5644) wydawnictwo ciągłe #5644
PBN ID (hist.): 5644
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.