Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Tekstura i struktura mieszanych żeli: białko serwatkowe-skrobia.

Opis bibliograficzny

Tekstura i struktura mieszanych żeli: białko serwatkowe-skrobia. [AUT.] STANISŁAW MLEKO. Acta Acad. Agric. Tech. Olst., Technol. Aliment. 1996 No 29 (526) s. 25-35, il., bibliogr., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:08

Identyfikatory

BPP ID: (46, 5644) wydawnictwo ciągłe #5644
PBN ID (hist.): 5644

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się