Comparison of models for predicting thawing times of food.
Opis bibliograficzny
Comparison of models for predicting thawing times of food. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, FRANCISZEK KLUZA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 1996 Vol. 5/46 No. 2 s. 103-108, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1996 Vol. 5/46 No. 2, s. 103-108
Rok: 1996
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 5686) wydawnictwo ciągłe #5686
PBN ID (hist.): 5686
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.