Charakterystyka rozmrażania żywności przy użyciu nowego modelu analityczno-empirycznego.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka rozmrażania żywności przy użyciu nowego modelu analityczno-empirycznego. [AUT.] FRANCISZEK KLUZA, DARIUSZ GÓRAL. Zesz. Nauk. Politech. Białost., Nauki Tech., Bud. Eksploat. Masz. 1998 Nr 120 Z. 5 s. 189-196, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Naukowe Politechniki Białostockiej. Nauki Techniczne. Budowa i Eksploatacja Maszyn 1998 Nr 120 Z. 5, s. 189-196
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 5878) wydawnictwo ciągłe #5878
PBN ID (hist.): 5878
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.