Wpływ atoniku na zawartość witaminy C i związków polifenolowych w wybranych gatunkach warzyw.
Opis bibliograficzny
Wpływ atoniku na zawartość witaminy C i związków polifenolowych w wybranych gatunkach warzyw. [AUT.] RENATA CZECZKO, MARIA MIKOS-BIELAK. Rocz. Akad. Rol. Pozn., Ogrod. 2000 t. 31 (323) Cz. 2 III Ogólnopolskie Sympozjum - Nowe rośliny i technologie w ogrodnictwie s. 239-244, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Ogrodnictwo 2000 t. 31 (323) Cz. 2 III Ogólnopolskie Sympozjum - Nowe rośliny i technologie w ogrodnictwie, s. 239-244
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 5929) wydawnictwo ciągłe #5929
PBN ID (hist.): 5929
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.