Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Atonik -- jeden z czynników modyfikujących zawartość naturalnych antyoksydantów w owocach jagodowych.

Opis bibliograficzny

Atonik -- jeden z czynników modyfikujących zawartość naturalnych antyoksydantów w owocach jagodowych. [AUT.] MARIA MIKOS-BIELAK, WIESŁAW KUKIEŁKA. Rocz. Akad. Rol. Pozn., Ogrod. 2000 t. 31 (323) Cz. 2 III Ogólnopolskie Sympozjum - Nowe rośliny i technologie w ogrodnictwie s. 401-402, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Ogrodnictwo 2000 t. 31 (323) Cz. 2 III Ogólnopolskie Sympozjum - Nowe rośliny i technologie w ogrodnictwie, s. 401-402
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:48

Identyfikatory

BPP ID: (46, 5936) wydawnictwo ciągłe #5936
PBN ID (hist.): 5936

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się