Poultry Meat Science. R. I. Richardson. CABI Publishing, Great Britain 1999, 464 s.
Opis bibliograficzny
Poultry Meat Science. R. I. Richardson. CABI Publishing, Great Britain 1999, 464 s. [AUT.] EDMUND K. PROST. Med. Weter. 2000 R. 56 Nr 10 s. 680.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2000 R. 56 Nr 10, s. 680
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Recenzja
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:48 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 6105) wydawnictwo ciągłe #6105
PBN ID (hist.): 6105
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.