Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Poultry Meat Science. R. I. Richardson. CABI Publishing, Great Britain 1999, 464 s.

Opis bibliograficzny

Poultry Meat Science. R. I. Richardson. CABI Publishing, Great Britain 1999, 464 s. [AUT.] EDMUND K. PROST. Med. Weter. 2000 R. 56 Nr 10 s. 680.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Recenzja
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:48

Identyfikatory

BPP ID: (46, 6105) wydawnictwo ciągłe #6105
PBN ID (hist.): 6105

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się