Otrzymywanie jogurtów o obniżonej zawartości tłuszczu z wykorzystaniem mikrokoalgulatów białek serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Otrzymywanie jogurtów o obniżonej zawartości tłuszczu z wykorzystaniem mikrokoalgulatów białek serwatkowych. [AUT.] STANISŁAW MLEKO. Żywn. Nauka Technol. Jakość 1996 nr 1 (6) s. 36-44, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 1996 nr 1 (6), s. 36-44
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 6360) wydawnictwo ciągłe #6360
PBN ID (hist.): 6360
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.