Termiczna charakterystyka polepszaczy i ich wpływ na wolnorodnikowy rozkład mąk.
Opis bibliograficzny
Termiczna charakterystyka polepszaczy i ich wpływ na wolnorodnikowy rozkład mąk. [AUT.] BOHDAN ACHREMOWICZ, WOJCIECH CIESIELSKI, JAROSŁAW KORUS. Żywn. Nauka Technol. Jakość 1997 R. 4 nr 3 (12) s. 52-60, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 1997 R. 4 nr 3 (12), s. 52-60
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 6370) wydawnictwo ciągłe #6370
PBN ID (hist.): 6370
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.