Kwasowa hydroliza grochu i fasoli szparagowej.
Opis bibliograficzny
Kwasowa hydroliza grochu i fasoli szparagowej. [AUT.] BARBARA BARANIAK, MAŁGORZATA KOSTECKA, MAŁGORZATA NIEZABITOWSKA. Żywn. Nauka Technol. Jakość 1999 R. 6 nr 3 (20) s. 81-88, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 1999 R. 6 nr 3 (20), s. 81-88
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 6374) wydawnictwo ciągłe #6374
PBN ID (hist.): 6374
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.