Właściwości funkcjonalne i zastosowanie karagenów w mleczarstwie.
Opis bibliograficzny
Właściwości funkcjonalne i zastosowanie karagenów w mleczarstwie. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, STANISŁAW MLEKO. Żywn. Nauka Technol. Jakość 1998 R. 5 nr 1 (14) s. 71-80, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 1998 R. 5 nr 1 (14), s. 71-80
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 6387) wydawnictwo ciągłe #6387
PBN ID (hist.): 6387
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.