Wpływ dodatku fitazy i kwasu cytrynowego do mieszanek dla loch na składniki mleka.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku fitazy i kwasu cytrynowego do mieszanek dla loch na składniki mleka. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, RAFAŁ KUMEK. Zesz. Nauk. - Pol. Tow. Zootech. 2000 nr 48 s. 405-406, Chów i hodowla trzody chlewnej.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Naukowe - Polskie Towarzystwo Zootechniczne 2000 nr 48, s. 405-406
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 6758) wydawnictwo ciągłe #6758
PBN ID (hist.): 6758
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.