Możliwości wykorzystania owsa jako surowca do otrzymywania substytutów tłuszczowych.
Opis bibliograficzny
Możliwości wykorzystania owsa jako surowca do otrzymywania substytutów tłuszczowych. [AUT.] MAREK GIBIŃSKI, PAWEŁ M. PISULEWSKI, BOHDAN ACHREM- ACHREMOWICZ. Żywn. Nauka Technol. Jakość 1999 R. 6 nr 1 (18) Supl. s. 205-213, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 1999 R. 6 nr 1 (18) Supl, s. 205-213
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 6791) wydawnictwo ciągłe #6791
PBN ID (hist.): 6791
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.