Effect of cultivation method on storage durability of common onions. Part II. Losses due to sprouting and rooting.
Opis bibliograficzny
Effect of cultivation method on storage durability of common onions. Part II. Losses due to sprouting and rooting. [AUT.] ROBERT GRUSZECKI, MARIA TENDAJ. Ann Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EEE Hortic. 2000 Vol. 8 s. 27-33, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EEE, Horticultura 2000 Vol. 8, s. 27-33, il., bibliogr., streszcz.
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 6967) wydawnictwo ciągłe #6967
PBN ID (hist.): 6967
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.