Cholesterol content and fatty acid composition of ostrich meat as influenced by subspecies.
Opis bibliograficzny
Cholesterol content and fatty acid composition of ostrich meat as influenced by subspecies. [AUT.] J. HORBAŃCZUK, J. SALES, TOMASZ CELEDA, A. KONECKA, GRZEGORZ ZIĘBA, P. KAWKA. Meat Sci. 1998 Vol. 50 No. 3 s. 385-388, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
MEAT SCIENCE 1998 Vol. 50 No. 3, s. 385-388
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 października 2017 13:48 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7001) wydawnictwo ciągłe #7001
PBN ID (hist.): 7001
Metryki
21,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,213
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.