Wpływ obróbki wstępnej na efektywność tłoczenia soku z owoców i warzyw w warunkach laboratoryjnych.
Opis bibliograficzny
Wpływ obróbki wstępnej na efektywność tłoczenia soku z owoców i warzyw w warunkach laboratoryjnych. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI. Inż. Rol. 2000 nr 9 (20) s. 215-222, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2000 nr 9 (20), s. 215-222, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7017) wydawnictwo ciągłe #7017
PBN ID (hist.): 7017
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.