Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Natural contamination of spring barley with group A trichtecene mycotoxins in south-eastern poland.

Opis bibliograficzny

Natural contamination of spring barley with group A trichtecene mycotoxins in south-eastern poland. [AUT.] JULIUSZ PERKOWSKI, H. JELEŃ, IRENA KIECANA, PIOTR GOLIŃSKI. Food Addit. Contam. 1997 Vol 14 No. 4 s. 321-325, bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Food Additives and Contaminants 1997 Vol 14 No. 4, s. 321-325
Rok: 1997
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:31 października 2017 13:59

Identyfikatory

BPP ID: (46, 7087) wydawnictwo ciągłe #7087
PBN ID (hist.): 7087

Metryki

21,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,010
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się