Wpływ tłuszczu paszowego na wybrane wskaźniki odchowu, ilość i jakość tłuszczu w mięśniu piersiowym oraz lipoproteiny osocza krwi kurcząt brojlerów.
Opis bibliograficzny
Wpływ tłuszczu paszowego na wybrane wskaźniki odchowu, ilość i jakość tłuszczu w mięśniu piersiowym oraz lipoproteiny osocza krwi kurcząt brojlerów. [AUT.] RYSZARD K. PISARSKI, HENRYK MALEC. Rocz. Nauk. Zootech. 2001 T. 28 z. 1 s. 145-153, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Naukowe Zootechniki 2001 T. 28 z. 1, s. 145-153, il., bibliogr., sum.
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7128) wydawnictwo ciągłe #7128
PBN ID (hist.): 7128
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.