Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ tłuszczu paszowego na wybrane wskaźniki odchowu, ilość i jakość tłuszczu w mięśniu piersiowym oraz lipoproteiny osocza krwi kurcząt brojlerów.

Opis bibliograficzny

Wpływ tłuszczu paszowego na wybrane wskaźniki odchowu, ilość i jakość tłuszczu w mięśniu piersiowym oraz lipoproteiny osocza krwi kurcząt brojlerów. [AUT.] RYSZARD K. PISARSKI, HENRYK MALEC. Rocz. Nauk. Zootech. 2001 T. 28 z. 1 s. 145-153, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Roczniki Naukowe Zootechniki 2001 T. 28 z. 1, s. 145-153, il., bibliogr., sum.
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:09

Identyfikatory

BPP ID: (46, 7128) wydawnictwo ciągłe #7128
PBN ID (hist.): 7128

Metryki

3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się