Jakość makaronów fortyfikowanych dodatkiem mąki sojowej.
Opis bibliograficzny
Jakość makaronów fortyfikowanych dodatkiem mąki sojowej. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, RENATA RÓŻYŁO, BEATA BIERNACKA. Inż. Przetw. Spoż. 2013 Vol. 3/4 No 7 11-16, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2013 Vol. 3/4 No 7, 11-16
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:09 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ips.wm.tu.kosz/doc/2013/3.2013/p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7408) wydawnictwo ciągłe #7408
PBN ID (hist.): 7408
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.