Metody wykrywania zafałszowań soków z owoców jagodowych.
Opis bibliograficzny
Metody wykrywania zafałszowań soków z owoców jagodowych. [AUT.] ANNA STÓJ, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, AGNIESZKA MALIK. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2001 R. 8 nr 1 (26) s. 26-36, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2001 R. 8 nr 1 (26), s. 26-36
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7436) wydawnictwo ciągłe #7436
PBN ID (hist.): 7436
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.