Wpływ poekstrakcyjnej śruty z rzepaku podwójnie ulepszonego i dodatku fitazy mikrobiologicznej w żywieniu tuczników na wzrost, jakość tusz i strawność składników pokarmowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ poekstrakcyjnej śruty z rzepaku podwójnie ulepszonego i dodatku fitazy mikrobiologicznej w żywieniu tuczników na wzrost, jakość tusz i strawność składników pokarmowych. [AUT.] WACŁAW KRASUCKI, EUGENIUSZ R. GRELA, KATARZYNA SZAFRAN. Rośl. Oleiste 2000 T. 21 z. 2 s. 569-575, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rośliny Oleiste 2000 T. 21 z. 2, s. 569-575
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7685) wydawnictwo ciągłe #7685
PBN ID (hist.): 7685
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.