Techniczno-ergonomiczna ocena procesu produkcyjnego w zakładzie piekarskim.
Opis bibliograficzny
Techniczno-ergonomiczna ocena procesu produkcyjnego w zakładzie piekarskim. [AUT.] HALINA PAWLAK, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA. Inż. Rol. 2001 nr 2 (22) s. 297-301, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2001 nr 2 (22), s. 297-301, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7837) wydawnictwo ciągłe #7837
PBN ID (hist.): 7837
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.