The influence of selected enzymatic preparations onto the yield and chemical composition of root parsley juice.
Opis bibliograficzny
The influence of selected enzymatic preparations onto the yield and chemical composition of root parsley juice. [AUT.] JANUSZ KALBARCZYK, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 1998 Vol. 1 Issue 1 Ser. Food Science and Technology # 02, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES 1998 Vol. 1 Issue 1 Ser. Food Science and Technology, # 02
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ejpau.media.pl/volume1/issue…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7895) wydawnictwo ciągłe #7895
PBN ID (hist.): 7895
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.