Studies on permeability and rheology of heat and sodium ions-induced whey protein gels.
Opis bibliograficzny
Studies on permeability and rheology of heat and sodium ions-induced whey protein gels. [AUT.] STANISŁAW MLEKO. J. Food Sci. Technol. 2000 Vol. 37 No 3 s. 307-310, il., biliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2000 Vol. 37 No 3, s. 307-310
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 listopada 2017 12:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7899) wydawnictwo ciągłe #7899
PBN ID (hist.): 7899
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,151
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.