PH induced aggregation and weak gel formation of whey protein polymers.
Opis bibliograficzny
PH induced aggregation and weak gel formation of whey protein polymers. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, E. A. FOEGEDING. J. Food Sci. 2000 Vol. 65 No. 1 s. 139-143, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2000 Vol. 65 No. 1, s. 139-143
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 listopada 2017 12:07 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/journal/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7900) wydawnictwo ciągłe #7900
PBN ID (hist.): 7900
Metryki
21,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,073
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.