Physical properties of rennet casein gels and processed cheese analogs containing whey proteins.
Opis bibliograficzny
Physical properties of rennet casein gels and processed cheese analogs containing whey proteins. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, E. A. FOEGEDING. Milchwissenschaft 2000 Vol. 55 No 9 s. 513-516, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Milchwissenschaft 2000 Vol. 55 No 9, s. 513-516
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7903) wydawnictwo ciągłe #7903
PBN ID (hist.): 7903
Metryki
11,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,570
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.