Examination of heat-induced milk proteins gel structures by the small angle X-rays scattering (SAXS) method.
Opis bibliograficzny
Examination of heat-induced milk proteins gel structures by the small angle X-rays scattering (SAXS) method. [AUT.] STANISŁAW PIKUS, WALDEMAR GUSTAW, ELŻBIETA KOBYLAS. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2000 Vol. 9/50 No. 4 s. 61-68, il., biobliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2000 Vol. 9/50 No. 4, s. 61-68
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7906) wydawnictwo ciągłe #7906
PBN ID (hist.): 7906
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.