Formation of whey protein polymers : effects of a two-step heating process on rheological properties.
Opis bibliograficzny
Formation of whey protein polymers : effects of a two-step heating process on rheological properties. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, E. A. FOEGEDING. J. Texture Stud. 1999 Vol. 30 No 2 s 137-149, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Texture Studies 1999 Vol. 30 No 2, s 137-149
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 listopada 2017 12:13 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/journal/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8011) wydawnictwo ciągłe #8011
PBN ID (hist.): 8011
Metryki
21,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,829
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.