Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Formation of whey protein polymers : effects of a two-step heating process on rheological properties.

Opis bibliograficzny

Formation of whey protein polymers : effects of a two-step heating process on rheological properties. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, E. A. FOEGEDING. J. Texture Stud. 1999 Vol. 30 No 2 s 137-149, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Texture Studies 1999 Vol. 30 No 2, s 137-149
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:7 listopada 2017 12:13

Identyfikatory

BPP ID: (46, 8011) wydawnictwo ciągłe #8011
PBN ID (hist.): 8011

Metryki

21,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,829
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się