Wpływ nasion lędźwianu siewnego w mieszankach dla tuczników na jakość tusz i skład kwasów tłuszczowych w mięsie.
Opis bibliograficzny
Wpływ nasion lędźwianu siewnego w mieszankach dla tuczników na jakość tusz i skład kwasów tłuszczowych w mięsie. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, ANNA WINIARSKA, JAN MATRAS. Ann. Wars. Agric. Univ. SGGW-AR, Anim. Sci. 1999 No. 36 s. 91-98, il., bibliogr., streszcz., sum.Wpływ żywienia na jakość produktów zwierzęcych.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Warsaw Agricultural University SGGW-AR. Animal Science 1999 No. 36, s. 91-98
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 listopada 2024 12:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8015) wydawnictwo ciągłe #8015
PBN ID (hist.): 8015
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.