The effect of an elevated fat level and feed protein concentrate on nutrient utilization and carcass quality of broiler chickens.
Opis bibliograficzny
The effect of an elevated fat level and feed protein concentrate on nutrient utilization and carcass quality of broiler chickens. [AUT.] WALDEMAR KOROL, GRAŻYNA BIELECKA, TERESA JAŚKIEWICZ, STANISŁAW MATYKA. J. Anim. Feed Sci. 2001 Vol. 10 No. 3 s. 485-495, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 2001 Vol. 10 No. 3, s. 485-495
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2017 09:48 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8041) wydawnictwo ciągłe #8041
PBN ID (hist.): 8041
Metryki
11,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,477
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.