Rozwój krajowego przetwórstwa ekstrudowanej żywności i pasz.
Opis bibliograficzny
Rozwój krajowego przetwórstwa ekstrudowanej żywności i pasz. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI. Prz. Zboż. Młyn. (1957) 2001 R. 45 nr 9 s. 22-24, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2001 R. 45 nr 9, s. 22-24, il., bibliogr.
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8042) wydawnictwo ciągłe #8042
PBN ID (hist.): 8042
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.