Porównanie wybranych, fizyczno-chemicznych właściwości skrobizbożowych poddanych działaniu promieniowania jonizującego w stanie wyizolowanym lub zawartych w mące.
Opis bibliograficzny
Porównanie wybranych, fizyczno-chemicznych właściwości skrobizbożowych poddanych działaniu promieniowania jonizującego w stanie wyizolowanym lub zawartych w mące. [AUT.] HALINA GAMBUŚ, IWONA ZAMROŹNIAK-RYŚ, BOHDAN ACHREMOWICZ. Zesz. Nauk. Akad. Rol. im. H. Kołłątaja Krak., Technol. Żywn. 1997 z. 9 (Nr 324) s. 55-66, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie, Technologia Żywności. 1997 z. 9 (Nr 324), s. 55-66
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 października 2017 14:22 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8049) wydawnictwo ciągłe #8049
PBN ID (hist.): 8049
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.