Effect of protein concentration on whey protein gels obtained by a two-stage heating process.
Opis bibliograficzny
Effect of protein concentration on whey protein gels obtained by a two-stage heating process. [AUT.] STANISŁAW MLEKO. Eur. Food Res. Technol. (Print) 1999 Vol. 209 Issue 6 s. 389-392, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1999 Vol. 209 Issue 6, s. 389-392
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 grudnia 2017 14:43 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.springerlink.com/content/100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8118) wydawnictwo ciągłe #8118
PBN ID (hist.): 8118
Metryki
11,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.