Badania właściwości fizycznych mąk z różnych surowców roślinnych.
Opis bibliograficzny
Badania właściwości fizycznych mąk z różnych surowców roślinnych. [AUT.] BEATA ŚLASKA-GRZYWNA. Inż. Rol. 2000 nr 5 (16) s. 221-231, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2000 nr 5 (16), s. 221-231, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8161) wydawnictwo ciągłe #8161
PBN ID (hist.): 8161
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.