Zawartość barwników chlorofilowych i antocyjanowych w ogonkach odmian rabarbaru (Rheum rhaponticum L.).
Opis bibliograficzny
Zawartość barwników chlorofilowych i antocyjanowych w ogonkach odmian rabarbaru (Rheum rhaponticum L.). [AUT.] IRENA PERUCKA, ANDRZEJ SAŁATA, MONIKA BOJANOWSKA. Ann Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EEE Hortic. 2001 Vol. 9 Suppl. s. 195-201, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EEE, Horticultura 2001 Vol. 9 Suppl, s. 195-201
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8197) wydawnictwo ciągłe #8197
PBN ID (hist.): 8197
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.