Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ oleju sojowego i witaminy C na poziom lipidów w surowicy krwi kurcząt. (The effect of soybean oil and vitamin C on lipids levels in the blood serum chickens)

Opis bibliograficzny

Wpływ oleju sojowego i witaminy C na poziom lipidów w surowicy krwi kurcząt. (The effect of soybean oil and vitamin C on lipids levels in the blood serum chickens). [AUT.] BARBARA BADZIAN, BARBARA NAGÓRNA-STASIAK, MARTA KOWALCZYK. Med. Weter. 2001 R. 57 Nr 12 s. 921-923, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: opis przypadku

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:24 lipca 2018 13:39

Identyfikatory

BPP ID: (46, 8317) wydawnictwo ciągłe #8317
PBN ID (hist.): 8317

Metryki

7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,239
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się