Skład chemiczny mięsa zajęcy z uwzględnieniem ich wieku i miejsca pozyskania.
Opis bibliograficzny
Skład chemiczny mięsa zajęcy z uwzględnieniem ich wieku i miejsca pozyskania. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, ROMAN DZIEDZIC, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, JOLANTA KRÓL. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EE Zootech. 2001 Vol. 19 s. 341-346, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EE Zootechnica 2001 Vol. 19, s. 341-346
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8538) wydawnictwo ciągłe #8538
PBN ID (hist.): 8538
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.